Start/Sk arrow Vära tjänster
Vra tjnster
Gratis registrering
Marknadsföring av skolor


Gratis registrering

Tjänsten är helt gratis för alla skolor som önskar nå ut med information om vilka utbildningar, kurser som finns på Er skola. Ni registrerar skolan hos oss utan några som helst krav från vår sida. Ni kommer med i vår databas och eleverna kan ta del av informationen om de utbildningar och kurser som finns på Er skola.
 
Efter att Ni registrerat Er, får Ni tillgång till en personlig kod för att kunna redigera Er information som skall publiceras på sidan. Ni kan när som helst ändra existerande texter, eller publicera nya, om era utbildningar på sidan. 
 
Information som ni gratis kan lägga in är:

 • Skolans namn
 • Adresser
 • Telefonnummer
 • Faxnummer
 • Samtliga utbildningar som ni erbjuder
   
  Registrera Er
  svenskaskolor.se siktar på att bli den ledande samlingspunkten för alla i skolväsendet, från elever och lärare till administratörer och rektorer.
  Ni kan helt kostnadsfritt registrera eran skola på svenskaskolor.se.

  Gör så här:
1. Skapa ett konto genom att fylla i informationen här.
2. Efter att vi har godkänt er (brukar ta en ca en dag) så loggar ni in med de uppgifter ni angav och kan sedan börja använda tjänsterna.
Klart!
 Marknadsföring av skolor


Tillhör Ni de som skickar ut foldrar för att marknadsföra er skola och era utbildningar till potentiella nya elever? svenskaskolor.se är till för att underlätta Ert arbete.
 
Vår sida är den enda av sitt slag där skolor kan marknadsföra sig på Internet.
Vår möjlighet att erbjuda Er ett nästintill obegränsat utrymme ökar er möjlighet att nå ut med Ert budskap, och är den kostnadseffektivaste marknadsföringssidan för skolor och utbildningar.
Efter att Ni registrerat Er, får Ni tillgång till en personlig kod för att kunna redigera Er sida och den information som skall publiceras på sidan. Ni kan när som helst ändra existerande texter, eller publicera nya, om Er skola och Er utbildning på sidan.
Tidningen Metro (2005-05-30) har publicerat en artikel där det framgår att skolor spenderar miljontals kronor på marknadsföring varje år. Syns du inte så finns du inte – men hos oss kan du synas tydligare, och billigare, än någonsin förr. Vi erbjuder Er ett fast lågt pris.
 
· Kostnadseffektivaste sidan på nätet.
· Når ut till de som ni önskar presenta Er verksamhet till
· Marknadsföring dygnet runt.
· Ni redigerar själv tex när Ni önskar detta med kod.
· Närmast obegränsat text utrymme.
· Ett antal övriga tjänster på sidan som drar besökande.

Tveka inte - kontakta oss idag och vi ger Er branschens lägsta pris för tjänster av detta slag.

Michael Krantz
 

Copyright svenskaskolor.se © 2006
AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement