logotyp för svenskaskolor.se, nedan finns sökruta och länkar Vi hjälper dig att hitta rätt i myllret av skolor och utbildningar. Du hittar allt från förskolor till högskolor.

Sök utbildning<- Tillbaka till startsidan

Industriell ekonomi 180/200 poäng

Chalmers tekniska högskola (enskild huvudman)

Här är teknik och ekonomi en helhet
Industriell ekonomi är en civilingenjörsutbildning som kombinerar teknik och naturvetenskap med ekonomi och management. Du får en helhetssyn genom många projektarbeten och har stora möjligheter till individuell specialisering. Du skapar goda förutsättningar för val av ett inspirerande yrke med goda karriärmöjligheter. Det är en utbildning för dig som är intresserad av en civilingenjörsutbildning som ger en bra bredd och möjliggör arbete inom flera olika branscher och yrkesroller.


Arbetsområde
Som civilingenjör i Industriell ekonomi förväntas du se teknik och ekonomi som en helhet och kunna kommunicera med specialister från båda dessa områden. Du kommer att fungera som en brobyggare mellan olika funktioner i företaget, t ex i rollen som projektledare. Din framtida arbetsmarknad är stor och som I-civilingenjör kommer du att vara attraktiv i många branscher och yrkesroller, t ex inom affärsutveckling, produktutveckling, industriell marknadsföring, projektledning, produktionsutveckling, logistik och som managementkonsult.

Svenskaskolor login Om oss Våra tjänster Finns inte din utbildning med här? Kontakta oss