logotyp för svenskaskolor.se, nedan finns sökruta och länkar Vi hjälper dig att hitta rätt i myllret av skolor och utbildningar. Du hittar allt från förskolor till högskolor.

Sök utbildning<- Tillbaka till startsidan

Socialpsykiatri - psykosocialt rehabiliteringsarbete

Eslövs kommun

Utbildningen har som mål att tillgodose behovet av kvalificerad kompetens med fokus på psykiskt funktionshindrades livssituation. Inriktningen är lagd på psykiatrisk omvårdnad, förändringsarbete och organisationskunskap, bemötande, etik och livsfrågor, kvalitets- och miljökunskap samt lagar och förordningar inom socialrättens områden. Utbildningen innehåller även inslag som gynnar möjligheten att utveckla studenternas ledaregenskaper som till exempel samordning, teamledare och handledare.

Utbildningen kan ses som en del av den regionala utvecklingen. Utbildningen ger kompeterns för att arbete till exempel inom kommunaloch landstingspsykiatrisk verksamhet, för privata vårdgivare med psykiatrisk och psykosocialt inriktad verksamhet och inom behandlingshem för ungdomar och vuxna eller som personligt ombud. (86 KY-poäng)

Svenskaskolor login Om oss Våra tjänster Finns inte din utbildning med här? Kontakta oss