logotyp för svenskaskolor.se, nedan finns sökruta och länkar Vi hjälper dig att hitta rätt i myllret av skolor och utbildningar. Du hittar allt från förskolor till högskolor.

Sök utbildning<- Tillbaka till startsidan

IT-säkerhet

AcadeMedia

För de flesta verksamheter är IT inte längre bara ett stöd. Det är en förutsättning för att överleva: vare sig det gäller penning-transaktioner, militär underrättelseverksamhet eller informationsutbyten via avancerade nätverk. Det är många hål och virushot som måste täppas till för att hålla ihop kommunikationen.

Bara den nordiska IT-säkerhetsmarknaden växer med 21 procent per år fram till 2008* och det finns ett uppdämt behov av säkerhet. Frågorna har kommit högst upp på företagens agenda. Därför är utbildningen IT-säkerhet ett bra alternativ för dig som vill gå från examen till jobb.

Säkerhet är ingen produkt. Det är en process. Din framtida roll blir att se till att data- och informationssäkerheten på företagen håller måttet. Förutom goda fackkunskaper måste du ha ett trimmat riskmedvetande och kunna fungera som kreativ problemlösare och projektledare. (80 KY-poäng)

Svenskaskolor login Om oss Våra tjänster Finns inte din utbildning med här? Kontakta oss