logotyp för svenskaskolor.se, nedan finns sökruta och länkar Vi hjälper dig att hitta rätt i myllret av skolor och utbildningar. Du hittar allt från förskolor till högskolor.

Sök utbildning<- Tillbaka till startsidan

Produktutveckling, design och marknadsföring

Campus Varberg

Utbildningen ger dig goda möjligheter till arbete inom en mängd olika branscher och företag. Detta tackvare bredden i utbildningen. Just nu ökar behovet av produktutveckling och mark¬nadsföring inom många företag och branscher. Du kan få tjänster inom produktutveckling, som säljare/marknadsförare eller projektledare. Du kan arbeta med konstruktion, ansvara för en budget inom ett affärsområde, arbeta med designfrågor i små och medelstora företag eller starta eget som exempelvis konsult.
Tyngdpunkter i utbildningen är kurser som CAD-modellering och visualisering. Här lär du dig att använda programvarorna Autodesk Inventor och 3 D Studio Max. I kursen går vi igenom hur du skapar 3-dimensionella modeller och med dessa som grund genererar 2-dimensionel¬la ritningar. Du kommer även att från en 2 dimensionell ritning visualisera och animera lägga in texturer, ljussätta och använda andra effekter i 3 D Studio Max.
Genom hela utbildningen kommer du under viss tid att få arbeta med ett förutbestämt pro¬jekt där vi integrerar olika kurser. På det sättet kommer du att uppleva utbildningens ”röda tråd”. (80 KY-poäng)

Svenskaskolor login Om oss Våra tjänster Finns inte din utbildning med här? Kontakta oss