logotyp för svenskaskolor.se, nedan finns sökruta och länkar Vi hjälper dig att hitta rätt i myllret av skolor och utbildningar. Du hittar allt från förskolor till högskolor.

Sök utbildning<- Tillbaka till startsidan

Mobila System och GIT Geografisk InformationsteknologiI en rasande takt går vi mot en värld där företag, myndigheter, organisationer m.fl. nyttjar mobil kommunikation. Ett självklart inslag i de mobila enheterna är GIT och följden av detta blir att efterfrågan på kompetenta GIT-samordnare ökar. Detta är ett KY-upplägg som utgår ifrån att de studerande efter fullgjord utbildning ska kunna skapa mobila GIT-applikationer. Vi gör ett medvetet val att stå på den sida där mobiler utvecklas mot att vara datorer istället för att vara på sidan där handdatorer utvecklas mot att vara mobiltelefoner.
Yrkesrollen som internt arbetande som anställd, uthyrd konsult som anställd i konsultföretag eller uthyrd konsult som egen företagare inom Mobila System och GIT kan vara; tekniker, samordnare, systemutvecklare, applikationsutvecklare, databasadministratör, projektledare, pedagog, supporttekniker eller informationsanalytiker. (80-KY-poäng)

Svenskaskolor login Om oss Våra tjänster Finns inte din utbildning med här? Kontakta oss